Cykelrunda

Lånade mig en cykel för x antal veckor sedan, sen har den stått stilla  :)
Igår fick jag äntligen ett ryck och åkte iväg på en liten, liten runda.. var nog borta i lite drygt en kvart men jösses amalia.. det räcker tydligen när man - som jag - inte har någon "lagom" fart, utan kör fullt ös medvetslös  :-D
Blev väl några kilometer kanske men satan så jobbigt! Fast det känner man inte så mycket förrän man kommer in  :)  Jaja, premiärturen avklarad..får se om det blir fler rundor! Ont där bak får man iaf  :-D
Idag stod det -24,5 kg.. snart delmål :)

Alkohol

Innan operationen så rekommenderade de att första gången man skulle dricka alkohol efter operationen så skulle man göra det på hemmaplan då man inte vet hur kroppen kommer reagera  :)
Och visst är det skillnad nu.. jag känner av ett halvt glas baileys eller liknande direkt. Men samtidigt går det ur väldigt fort igen  :)  Så jag kan fortfarande dricka vin med vännerna eller en likör ibland men man är medveten om att man får ta det lite långsammare än tidigare.

Magen är inte riktigt okej med mycket kolsyra heller så cidern som jag brukade dricka förut har jag inte gett mig på än. En fördel är ju att jag inte lyckats bli bakis än i alla fall  :)  Alkoholen har i princip gått ur redan innan jag lagt mig och ska sova  :)  Väldigt bra!

Håravfall!

Nu har en av biverkningarna med viktnedgången kommit - håravfall!
Och det med besked... Tappar verkligen massor med hår, att borsta när det är blött är hemskt. Måste dammsuga golvet efteråt.. Hoppas att det inte håller i sig alltför länge, och jag är glad att jag har/hade den kalufs jag har!
Har hört sägas att det håller i sig upp till 6 månader efter operation. Nån som vet?? Isf är det 3 långa månader kvar.. uj uj. Är man kal då?
Finns det nåt man kan göra för att motverka!?

Uppdat.

- 22,8kg
Byxor i 2 strl mindre
Tröjor i 1-2 strl mindre  :)  Känns bra!

Är med och tävlar om ett gäng nya skor! Garderoben kommer att behöva uppdateras och med tanke på att jag bara har 2 par skor nu så kan det behövas fyrtio till  ;-)

http://www.tlcsverige.se/tavling

(Fast gå inte in där och tävla - då blir ju mina chanser mindre  ;-)

RSS 2.0