Oj oj..

..här blir det inte skrivet så ofta numer..
Händer inte så mkt heller faktiskt. Tycker vågen står still.. SÅ frustrerande.. ligger mellan 16-17minus. Varför stannar det bara av?
Hade första dumpingen förra torsdagen.. Fikade lite med barnen och tydligen tyckte inte kroppen om att jag åt nån kaka, för efter en timme ungefär så blev jag jätteyr, svettades, illamående och otroligt skakis i hela kroppen. Låg i sängen i ca 1 timme innan jag var som folk igen  :)  En ny erfarenhet..
Var och skulle prova lite kläder i en butik i stan igår.. frustrerande igen! Mina gamla byxor börjar bli för stora, så jag tänkte att nåt par måste jag köpa.. tog 2 st i en storlek mindre än jag brukar.. det ena paret gick på - nätt och jämt, och det andra paret kunde jag inte ha... så jag har knappt gått ner en enda storlek alltså.. på 17 kilo!? Deprimerande..
Blir alltså inga snygga klänningar till sommaren direkt..

Träningsvärk!

Härligt det är  ;-)  Känns i rygg, armar och ben idag..
Gick ut hårt igår för att sen bara öka :)  Situps, armhävningar och Wii Fit och på eftermiddagen blev det 1 km på Brunflobadet igen. Den här veckan har jag som mål att träna så mkt jag kan + att låta bli ALLT som är onödigt socker, fett osv. Inget som helst 'snask' eller annat onödigt. Ingen saft eller juice heller.. det är vatten och frukt som gäller  ;-)  För att se om det gör skillnad.. det borde det  :-D
Imorse stod vågen på minus 16kg och det känns fint  :)  Mår riktigt bra!

Positivt!

Imorse stod den på -15,2kg!
Känns bra  :)  Har gått ner en del ett par gånger tidigare då vi provat Viktväktarna eller nån annan "metod". Då har jag gått ner 14 kg som mest.. nu har jag slagit rekordet  ;)  Och än är jag långt ifrån klar!

Var iväg och simmade en kilometer igår igen. Så skönt! Det är ju inga som helst problem, skonsamt och bra. Två gånger i veckan hoppas jag på. På torsdag ska vi försöka ta oss iväg igen.
Hoppas det ger nåt resultat. Måste bygga lite rygg och muskler, slappis  :-D

Igår hade jag försöka riktiga ONT i magen! Åt lite glass, och jag åt väl lite för fort. Där fick man  :-P  Låg och kved en stund, men det gick över. Men nu vet jag ju att det har hänt NÅNTING därinne iaf.. knappt så man märker nåt i vanliga fall!  :)


Simma lugnt!

Jag och syrran åkte upp till badhuset här i Brunflo igår för att kolla in det. Har varit Brunflobo i 8(?) år men aldrig satt min fot där  ;-)  Men det blev så att vi simmade en kilometer och det var skönt! Visst blev man väl lite flåsig och trött *haha* men det känns ju bra efteråt iaf.
Blir nog en fortsättning på det! 2 ggr / veckan är förhoppningen.. blir det mer nån gång så är det ju bara ett plus  :)  Tråkigt att det kostar en del iaf..

Till M - Jag har inte heller vågat prova Zumba än  :)  Laddat ner en skiva som jag ska prova hemma i vardagsrummet med fördragna gardiner  ;)  Skulle inte ge mig på nån grupp-aktivitet  :-D


7 veckor

Blir lite sporadiska inlägg här bara.. händer ju inte SÅ mycket från dag till dag  :)

Idag är det alltså 7 veckor från flytkost och 4 veckor sedan OP! Helt galet vad tiden går fort!!
Vikten går neråt..sakta med säkert. Idag stod den på -13,9kg. Skönt! Känns ju en del kan man säga..provade lite gamla kläder för några dagar sedan - lite roligare än förr iaf  :-)  Provade gamla ringar idag, och även fingrarna har blivit mindre tydligen  :)

Ska börja simma - förhoppningsvis den här veckan - så man får upp konditionen lite! Kan ju inte finnas nån bättre och skonsammare träning att börja med iaf!
Så småningom måste jag väl sätta min fot på ett gym också - måste bygga upp min obefintliga ryggmuskulatur till exempel..  :-P

Mätning

Det sägs ju att man ska mäta kroppen, eftersom vikten kan stå stilla och man ändå minskar på centimetrar. Men det är svårt tycker jag! Enligt mina mätningar nyss så ska höfterna ha minskat med nästan en decimeter (vilket känns!) och runt magen är det lika som förut!? Känns inte riktigt som det stämmer..

Nästan -13kg nu men det går saaaakta.

Funderar lite på vad man ska hitta på i motionsväg.. promenader är väl en början men det måste ju till nåt mer.. så småningom tänkte jag gå på Fristilen eller nåt liknande där jag kan få hjälp att bygga upp ryggen och sådär, men än så länge sätter jag inte en fot på ett gym  ;-)
Simma vore skonsamt och bra... men baddräkt? Simhall? Njaaa..
Gruppgympa och sånt går jag inte heller på..
Funderat lite på Zumba (dans-träning), fixat en sån dvd men inte provat.. nån som har? Är det bra?
Andra tips mottages tacksamt  :-D

6 veckor!

Ja, igår var det 6 veckor sedan jag började med flytkost, och 3 veckor sedan operation.
Vågen visar -12,5kg så det går neråt - sakta men säkert. Fördelen med att det inte går så snabbt är ju att huden hinner med.. svårt att få i mig allt vatten jag ska. Men jag försöker!
Börjat promenera lite och det är skööönt.
Börjar märkas litegrann iaf, att det försvunnit lite av mig.. vinterjackan kan jag numer stänga - med råge  ;-)  Täckvästen som jag inte fått igen de senaste åren, kan jag helt plötsligt stänga. Sen går det lättare med det mesta över huvud taget - SKÖNT! En liten bit på väg  ;-)

RSS 2.0