Aaaaaj

Tack tjejer för era kommentarer  :-)
Men aj som faan vad roligt det är med skavsår! Igår hade jag så ont så jag hade svårt att gå!! Då har det ändå gått två dagar  :-o  Bättre idag men inte direkt så att jag drar på dojjorna och tar en runda till  ;-)
Gå en dag - vila fötterna 2 veckor - gå en dag osv.. lär ju inte ge så mycket  ;-)

Men åhh..

Blev ju inget bra  :-/  Syns ju knappt nån skillnad alls!!
Bilderna på olika avstånd och vinklar.. hmpf!
Äh, nästa bild blir väl när jag nått strl 36 och poserar i bikini  ;-)


Före/efterbilder

Har suttit och tittat på folks före & efter-bilder idag. Sjukt vad folk blir olik sig när man går ner mycket i vikt!! En del ser man inte alls att det är samma person. Tittar på andras bilder som gått ner ca 30 kilo, det är ju jättestor skillnad! Jag ser ju skillnad på mig med, märks framför allt på kläderna - men inte SÅ mycket som andra ser ut att ha tappat..

Räknat ut att jag har ca 10kg kvar tills jag är "bara" överviktig och inte fet  :)  (enligt bmi)
Och ca 24 kilo kvar till "normalvikt".. det är ju faktiskt mindre än jag tappat redan. Vet ju att det kommer gå saktare framöver, men ändå! Till nästa sommar ska jag ju vara "normal"! Känns helt sjukt..

Dags att börja göra nåt åt motionen också. Har jag sagt många gånger men är mer peppad nu när man kikat runt lite  :)  Hoppas att det är regnfritt imorrn så tänkte jag prova på morgonpromenad före frukost! Outforskat område  ;-)  Kanske borde börja skriva lite mer frekvent här.. "redovisa" framsteg och motion..för att ha en morot..man vill ju inte gärna göra bort sig liksom  ;-)

28 kilo..det är mer än min dotter väger.. och det är ju skitjobbigt att ens lyfta! Tänk att bära omkring på.. det har ju egentligen hänt en hel del  :)  Även om jag mest ser hur mycket som är kvar  :-P
Har gått från strl 54 till att nu ha 48. Känns som en evighet sedan sist..
Sitter och kollar på plastikoperationer också.. mage och lår kommer behöva sig en omgång så småningom  :)  Hoppas bara att landstinget också tycker det...  :-/  Bukplastik åtminstone..

Kanske borde ta och lägga in bilder på mig oxå här, för att se klart och tydligt  :)  Ska be sambon ta kort nån dag.. Var till frissan och klippte av lite hår också idag. Välbehövligt då det var lite för tunt för att ha så långt  :-/  Nu ser det tjockare ut igen  :)

Skallig?

Tappar fortfarande grymt mycket hår.. gruvar mig att tvätta håret, dra handen genom eller borsta! Fy fabian.. tussar varje gång.. Tack och lov att jag hade TJOCKT hår innan, för nu är det fan inte tjockt alls..  :-(  Har det uppsatt JÄMT för att inte hårstrån ska ligga överallt..
Ska till frissan på tisdag och se vad hon kan göra av det jag har kvar.. klippa av en bit och tona. Det skulle tydligen göra gott för håret. Ska se om jag hittar nåt på hälsokost oxå! Tips någon?
Vill inte bli skallig heller  :-/

5 månader..

var det igår..
Maten har varit lite sisådär, motionen likaså.. därför har jag också stått still på vågen senaste 2-3 veckorna.. hellre haft tendenser att gå upp några hekton  :-/  Men nu har vi fixat till det och skippar skitmaten  ;-)  Tappat 1,9kg sedan i söndags.. Sammanlagt 28 kg. Bra bit på väg  :)
Har en app till Iphone som är kanon! Den heter viktkoll och där kan man skriva in startvikt, och varje gång man väger sig + slutmål så kan man få se hur många procent man kommit, bmi, kurva över viktnedgången osv.
Jag började med ett bmi på ca 43 (!) och nu är det på ca 33.. snart bara vanligt överviktig och inte fet  ;-)  Haha!

RSS 2.0